4:14 pm - Selasa Februari 27, 5894

Prof Lawrence E Yoseph : Prof Lawrence E Yoseph

2466 Viewed
Diskon 50% Website Dayah & Sekolah

Encyclopedia Americana menulis :
“…Sekiranya orang2 Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, niscaya akan terhentilah perputaran bumi kita ini, kerana rotasi dari super konduktor yg berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang elektromagnetik.

Kabah7-309zq8smrwn2g7fwsjbx8q

Menurut hasil penelitian dari 15 Universiti :
menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, iaitu 23.000 kali dari baja yg ada.

Beberapa astronot yang mengangkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi, dan setelah diteliti ternyata bersumber dari Bait Allah atau Ka’bah.

Super konduktor itu adalah Hajar Aswad, yg berfungsi bagai mikrofon yang sedang siaran dan jaraknya mencapai ribuan mil jangkauan siarannya.

Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis :
“…Sungguh C, solat, tawaf dan tepat waktu menjaga super konduktor itu…”

Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illaha illallah, Allahu Akbar. Betapa bergetar hati kita melihat dahsyatnya gerakan tawaf haji & Umroh.
Tulisan ini dapat menjawab fitnah & tuduhan jahiliyah yang tidak didasari ilmu pengetahuan ; iaitu mengapa kaum Muslimin solat ke arah kiblat dan bahawa umat Islam di anggap menyembah Hajar Aswad

Wallahu a’lam

Sumber : Moslem For All

Diskon 50% Website Dayah & Sekolah
Don't miss the stories followCyber Dakwah and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Menegakkan Islam Rahmatan lil Alamin

Kisah Suara Ghoib Dari Langit

Related posts